LEVANDE VÄGG GER DINA VÄGGAR NYTT LIV

Levande vägg är ett spännande alternativ när du vill ge din lokal ett ordentligt lyft som fångar betraktarens öga. Men vad betyder det egentligen?

Jo, en levande vägg är olika slags växtväggar, växttavlor, mossväggar eller liknande växtarrangemang som klär in väggarna eller en av väggarna i din lokal. 

De gröna växterna i en levande vägg bidrar till en harmonisk atmosfär. De bidrar också till att hålla koldioxidhalten låg, vilket hjälper till att hålla luften i lokalen frisk och ren syremässigt.

Är levande väggar enbart för storföretag?

Du har kanske sett levande väggar i entréerna till olika storföretag och myndigheter. Kanske i hotellreceptionerna på de stora hotellen, kanske i loungen på en flygplats. Men de lämpar sig väl så bra också för mindre företag, där utrymmet ofta så pass begränsat och det ofta är viktigare att kunna få en extra arbetsplats än att få plats för växter. 

Levande väggar hjälper det mindre företaget med:

  • Mindre antal stående växter i krukor på golvet
  • Minimerar behovet av växter på borden
  • Minimerar behovet av andra skrymmande växtarrangemang.
  • En vägg av gröna eller blommande växter eller t.ex. en mossvägg kräver ingen som helst golvyta.
  • Det krävs ingenting annat än, som namnet antyder, en ledig vägg och en hel del fackkunskap. 

Med vår hjälp så kan du enkelt anlägga en levande vägg med valfria växter i receptionen, en läcker mossvägg på ditt kontor - eller en eller ett par växttavlor i konferensrummet.

Levande väggar, levande företagsskyltar!

Du kan om du vill låta en av dina gröna väggar fungera som ett slags levande företagsskylt. Genom genomtänkta växtval och färgkombinationer och med hjälp av en skicklig designer så kan du väva in t.ex. ditt företagsnamn och/eller din logga i designen.

Tänk dig nu att den växtväggen är placerad i din reception. Fråga dig sedan vilket intryck den skulle ge dina besökare. Troligtvis ett positivt intryck, eller vad tror du?

Det går även att skapa levande väggar utomhus som inomhus med skyltning för ditt företag med belysning av både vägg och fasad.

Vilket kommer att skapa både intryck som avtryck hos både dina befintliga kunder som potentialla kunder och besökare. 

Vi hjälper dig med hela projekteringen gällande din växtvägg som skapar en levande arbetsmiljö för dig och dina medarbetare.

Med Greenworks levande väggar så får du in levande grönska på kontoret!

Greenworks koncept är baserat på grundarnas intresse för hållbarhet i kombination med deras långa erfarenhet inom produktutveckling och design. Våra projekt bygger på högkvalitativ design kopplad till ny teknik:

Vi har omfattande kunskap om växter och odlingszoner och vad som lämpar sig att använda var i landet.

Vi vill skapa bra förhållanden mellan människor och natur och därigenom bidra till en högre livskvalitet i våra städer och tätorter.

Vi strävar alltid efter att förbättra människors och miljöns välbefinnande, såväl inomhus och utomhus.

Tveka inte att kontakta oss på +46 704-444-054 eller info@greenworks.eu (eller fyll i vårt kontaktformulär här) om du vill prata med oss angående levande vägg.

växtvägg

Kontakta Oss

Kontakta oss