Bridge

BRIDGE

Bridge är inte bara ett bra skrivbordsljus, det är också ett kreativt sätt att integrera grönska i din miljö och skapa oändliga variationer beroende på kundens beslut.  Ljusfördelningen riktas nedåt och utstrålar rikligt ljus som är lämpligt för en arbets-eller matmiljö.

Bridge kan också förses med plantljus för att växterna skall kunna frodas och blomstra även i de mörkaste hörnen av ditt kontor.

BABYLONE

Babylone är ett sfäriskt plexi-glas hängsmycke med plats för växter. Sfären har öppningar som tillåter stammar och löv att slingra ut ur jordklotet. Nästan alla växter kan användas för att skapa ett unikt uttryck. Fullspektrumkällan uppfyller plantorna och ger en trevlig atmosfär. Vi rekommenderar att du använder ett mineralrikt och högt vattenhållande substrat för underhåll av växterna. Design av Alexis Tricoire

2M2 Green Screen

2M2 GRScreen

M2 Green Screen är det lättmonterade gröna systemet som kan  hängas på vilken vägg som helst, tack vare sin lätta struktur med smala profiler. Ett automatiskt bevattningssystem är anslutet till en elegant vattensamlare, som kan användas som en pall eller ett soffbord. Enheterna är perfekta som ljudabsorberande paneler i utrymmen där det kan behövas en touch av naturen, med luftrenande fördelar.


Outdoor moss

OUTDOOR MOSS

En mossvägg utomhus är ett enkelt och smidigt sätt att såväl försköna sin fasad som bidra till att skapa ett grönare stadsområde. Mossans skönhet gör att den omedelbart skapar en effekt av en levande mossmur på den tristaste betongmur. Mosspanelerna kan förklippas enligt beställarens specifikation för snabb och enkel installation på alla former av vertikala ytor.

INDOOR MOSS

INDOOR MOSS

Konserverad mossa har mycket bra ljudabsorberande förmåga och den kräver inget underhåll. Möjligheterna är i stort sett oändliga när man arbetar med konserverad mossa inomhus. Vi kan använda så gott som vilken vägg, yta eller form som helst till att skapa en levande och frodig grönska för såväl kontor som offentliga lokaler som du och dina medarbetare och era kunder kan njuta av under lång tid framöver.

2M2 Green Screen

MOVING HEDGE

Moving Hedge är en dubbelsidig mobil växtvägg med ett automatiskt bevattningssystem. De är perfekta som rumsavdelare i kontorsutrymmen eller när man vill skärma av en del av en lokal. Moving Hedge är ett enkelt sätt att förändra ett utrymme samtidigt som egenskaper som luftrening, ljudabsorption och andra övergripande estetiska funktioner ger det en omedelbar grön boost.